Een regionaal begrip

Vroeger ging Bertus Saarloos de boeren langs met land- en tuinbouwartikelen. Toen hij daarmee stopte nam Jeannette Timmer zijn handel over en ontstond Dorpswinkel Kastanjehoeve.

Nu, jaren later, is de dorpswinkel een heus regionaal begrip voor jong en oud! Vandaag de dag wordt de Dorpswinkel gerund door Jeannette en haar dochter Natalie, die vaak worden bijgestaan door vrienden en familie, zoals oom Arnold. Een écht familiebedrijf dus. De land- en tuinbouwartikelen hebben we inmiddels aangevuld met cadeauartikelen, ambachtelijke etenswaren, landelijke snuisterijen en nog veel meer. Onze deuren staan open voor iedereen: van ondernemers tot particulieren of toeristen. In en om de dorpswinkel is van alles te zien, zo zijn er een aantal prachtige wandelroutes in de buurt en is er om de hoek een streekmuseum

Persoonlijk

Wat ooit begon als een bescheiden dorpswinkel is uitgegroeid tot een bruisende ontmoetingsplaats waar je altijd met open armen wordt ontvangen. Onze winkel is niet alleen gevuld met de mooiste spullen, maar zit ook boordevol gezelligheid. We geloven in de kracht van echte connecties en oprechte aandacht, en dat vertaald zich in onze dienstverlening. Zo zorgen we er altijd voor dat mensen zich gehoord en geholpen voelen. Bij ons kun je altijd terecht voor vragen, advies of gewoon een gezellig praatje.

Goed en oprecht

Bij ons draait het om kwaliteit en oprechtheid. We omarmen het ambachtelijke proces en koesteren producten die met zorg zijn gemaakt. Onze heerlijke zelfgemaakte producten zijn hier het levende bewijs van, maar ook ons verdere aanbod aan lokale en bekende merken stellen wij zorgvuldig samen. We zijn er trots op dat je bij ons producten vindt die niet alleen lekker zijn, maar ook een verhaal van vakmanschap en authenticiteit vertellen. 

Meer weten over onze dorpswinkel? Luister dan ook eens deze podcast.

Bijzondere omgeving

Onze dorpswinkel in Oud-Maarsseveen/Tienhoven heeft een bijzondere band met de omgeving. Gelegen in het midden van het schilderachtige landschap en de lokale gemeenschap, vormen we een plek waar mensen samenkomen. We zijn niet alleen een plek om boodschappen te doen, maar ook een ontmoetingsplaats waar verhalen worden gedeeld, tips worden uitgewisseld en vriendschappen worden gesmeed. We zijn er trots op een rol te spelen in deze prachtige omgeving en een plek te bieden waar mensen kunnen genieten van kwaliteit, authenticiteit en persoonlijkheid.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je  een bepaalde vraag? Kom een keer langs of neem contact met ons op!

Scroll naar boven